x

Reactie op ‘Budgetplafond en doorleverplicht dragen bij aan zorgtransitie’ door H.Plagge


Als IZZ (lees VGZ) natura polis verzekerde snap ik niets van dit verhaal. Feitelijk zegt deze mevrouw dat ze mij als verzekerde de dupe laat worden van een discussie die zij heeft over geld met een ziekenhuis of sterker nog van de manier waarop zij haar hoofdtaak namelijk de verzekering van mijn ziektekostenrisico moet waar maken. Mocht het zo zijn dat ik plotseling zorg nodig heb van het ziekenhuis in mijn regio (Zuyderland) waar ik me bij VGZ voor heb verzekerd dan zal ik daar de verzekeraar aan (kunnen) houden op grond van de aangegane verzekeringsovereenkomst met mij. Er is ook geen ander ziekenhuis in mijn regio beschikbaar overigens. de redenering van deze mevrouw is ongeveer zo iets als normaal blust de brandweer van de gemeente waar je in woont de brand maar als ze het al erg druk hebben gehad met branden dan zoek je maar een brandweer korps elders in het land als je huis in brand staat. vriendelijk zegt ze er dan nog wel bij dat ze wel wil helpen zoeken.

Lees het originele artikel